Thursday, May 15, 2014

Lesena okna




Ob sončnih in toplih dnevih gremo z družino in pa tudi sorodniki na naš vikend. Tam mi je zelo zelo všeč, ker je vse naokrog narava, ni prometnega vrveža in preprosto rečeno super je! Tam se spočijem, grem na gugalnico se zibati, potem grem v našo utko in gledam v naravo skozi lesena okna, se igramo družabne igre, pečemo ter imamo kdaj in kdaj piknike. V glavnem najraje imam vikende, saj med vikendi smo največkrat na vikendu in takrat se neizmerno sprostim. 

Pozabim na šolo, na učenje, pozabim na to, koliko težav imam. In, ker je blizu takšna lepa pešpot grem velikokrat na sprehod, seveda ne sama, ker je lepše če nas gre več ljudi kot pa če greš sam. In v naši družini imamo tudi novega člana, majhno štručko, punčko, ki jo je rodila moja teta in tudi ona pride velikokrat k nam na vikend zato gremo z njo na sprehod, jo položimo lepo v voziček in hopa gremo se sprehajati. 


Zelo pogosto pa namreč tudi prespim kar v naši uti, saj je popolnoma enaka kot moj domek, ki je v mestu. No dobro, ni popolnoma enako, ker to je le vikend hišica, ampak počutim se kot da bi bila doma, saj je vse zelo domače. Komaj pa čakam, da bo prišlo poletje, ter da bomo lahko več na vikendu, ker je prelepo tam, toplo!

No comments:

Post a Comment